CARPENTERBOOTS2019-08-06T20:53:54+00:00

Project Description

CARPENTERBOOTSCOMPANY

CBC biedt laarzen die allesbehalve standaard zijn. Productaanbod omvat onze stocklaars, het ELEMENT; semi-custom boot, de GENESIS; en CBC CUSTOM.

Ik werd gevraagd om een ​​promovideo te maken voor CBC (CarpenterBootCompany). Ik heb jaren ervaring met schaatsen en ik was super enthousiast om deze video te maken. Ik had meteen in gedachten wat ik wilde maken voor deze video en ik kon niet wachten om de beelden te schieten. Dylan Hoogerwerf, de atleet in de video, staat ook bekend als Diage, zijn artiestennaam als DJ. Daarom hebben we ervoor gekozen om zijn schaats- en DJ-vaardigheden in de video te laten zien. Eerst krijg je hem te zien zijn waar die muziek in elkaar aan het zetten is, en vervolgens pakt hij zijn schaatsen en gaat naar de ijsbaan. In de video kun je alles zien wat hij op skates kan. De video eindigt met een logo dat wit wordt wanneer Dylan klaar is met schaatsen.

PROJECT

This is an promo video for CBC speedskating boots

INFLUENCER

N.V.T

GEAR USED 

Sony A6500
Sigma 30mm F1.4
Sigma 16mm F1.4
Tamron 28-75 F2.8
Zhiyun crane plus
Gopro hero 5

0
Reached over 500 people
View client post
Screenshots from the video

More Projects

FILMMAKER • EDITOR • INFLUENCER

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Do you want a promotional film that everyone in your target group talks about? One that makes your brand or product stand out among the large amount of online content that we are exposed to every day? Shapevisions makes great promotional films with effect. We develop a nice video so that you can put them on all kinds of channels, on your website, on social media, on YouTube, at a presentation, in an e-mailing or newsletter. Experience how we make your expectations come true and ask us about the possibilities.

CONTACT

About My Work

Wij zijn dol op het maken van geweldige video’s! Als Influencer en filmmaker denk ik dat we de juiste keuze voor je zijn. We maken promotiefilms, bruiloften, animaties, videoclips en meer. Neem een ​​kijkje op onze website en gerust contact met ons op.

Recent Works

Contact Info

The Hague, The Netherlands