Project Description

Asado Steakhouse  promo video 

Asado Steakhouse is een restaurant gelegen in Wateringen. Het restaurant heeft een uitstraling met veel karakter en dat wilde ze ook terug zien in de video.

We hebben gekozen om buiten te beginnen en vervolgens een hyperlapse te maken door het andere restaurant wat benden gevestigd zit. Vanuit daar kan je met de lift naar boven en dan kom je uit bij Asado.

Vervolgens hebben we een alle leuke plekjes van het restaurant belicht. Uiteindelijk wat mooie shots gemaakt in de keuken en een uitgebreid diner laten zien.

PROJECT

In deze video voor Asado Steakhouse hebben we het restaurant mooi laten zien door middel van veel slomo shots en een rondleiding door het restaurant.

INFLUENCER

N.V.T

GEAR USED 

Sony A6500
Sigma 30mm 1.4

0
Reached over 3 duizend people
VIEW VIDEO
Screenshots from the video

More Projects

FILMMAKER • EDITOR • INFLUENCER

Let’s Work Together

TELL ME MORE ABOUT YOUR PROJECT

Wil je een promotiefilm waar iedereen in je doelgroep over praat?
Een die ervoor zorgt dat uw merk of product opvalt tussen de grote hoeveelheid online content waaraan we elke dag worden blootgesteld? Shapevisions maakt geweldige Foto’s & Promotiefilms met effect op de kijkers. We ontwikkelen leuke video’s of Foto’s zodat je ze op allerlei kanalen kunt plaatsen, op je website, op sociale media, op YouTube, tijdens een presentatie, in een e-mail of nieuwsbrief. Ervaar hoe we jouw verwachtingen waarmaken en vraag ons naar de mogelijkheden.

CONTACT