Fotografie voor iedereen

Ik doe aan allerlei soorten fotografie , portret fotografie, fashion fotografie of juist een vrolijke familie foto. Of je nou een fotograaf wilt inhuren om jouw product te promoten bij Shapevisions kan het allemaal.  Als klant is geheel zelf te bepalen aan welke eisen en specificaties de foto’s moeten voldoen. Mochten bepaalde wensen buiten de standaard producties vallen dan kunnen we dit altijd overleggen.

Kwaliteit

De foto’s die ik voor je maak zijn uniek. Ik wil dat de foto’s van uitstekende kwaliteit zijn. En daarom schiet ik de foto’s met professionele camera´s . Het bewerken de foto’s doe ik allemaal zelf. Ik ben per foto gemiddeld nog een half uur tot een uur bezig om er van te maken wat ik in gedachten had toen ik de foto maakte, en wil dat dat de foto’s zijn die mensen te zien krijgen.

Waarom een professionele fotograaf inhuren?

Een fotoshoot is een hele leuke herinnering voor later. Een fotoshoot bestaat uit een serie foto’s van het onderwerp dat je aandraagt. Je wil dat dit goed gebeurd door een professionele fotograaf die er verstand van heeft. Uiteindelijk zullen de foto’s bewerkt worden. Dit is ook weer een vak apart en niet iedereen kan dit. Het zou toch zonde zijn als je een shoot achter de rug hebt en je ontvangt de beelden en je bent niet blij met het eindresultaat.. Vandaar is een professionele fotograaf een no brainer.

De prijzen zijn inclusief BTW & exclusief Reiskosten (0,19 cent per km)

Ik heb mijn pakketten zo samengesteld dat ik voor ieder budget mooie foto’s kan maken. Vanaf €145,- krijg je bij Shapevisions al 15 professioneel bewerkte foto’s. Scrol naar beneden om de pakketten te bekijken.

Het ligt eraan welk pakket je hebt gekozen. Mijn pakketten verschillen van 1,5 tot 6 uur. Heb je toevallig een project waar ik meer dan 8 uur moet shooten? Stuur mij dan even een berichtje dan maak ik een offerte op maat.

Ik zorg altijd dat de beelden binnen 3 weken geleverd worden.

About Me

Mijn naam is Dennis Kruijswijk, ik ben een freelance filmmaker / fotograaf en Influencer. Neem rustig een kijkje op mijn website & mocht je vragen hebben je kunt mij altijd een berichtje sturen.

Contact Details

Phone: +31 06 2301 3830
Email: Dennis@shapevisions.nl
Web: www.Shapevisions.nl

Den Haag, Zuid Holland

ONZE FOTOGRAFIE PAKKETTEN

Budget

145,- Exclusief BTW
  • 1,5 uur shooten
  • 15 professioneel bewerkte foto’s
  • Optioneel: € 10,- euro extra per bewerkte foto

Standard

245,-Exclusief BTW
  • 2 uur shooten
  • 30 professioneel bewerkte foto’s
  • Optioneel: € 10,- euro extra per bewerkte foto

Premium

545,-Exclusief BTW
  • 6 uur shooten
  • 50 professioneel bewerkte foto’s
  • Optioneel: € 10,- euro extra per bewerkte foto

Recent

FOTOSHOOTS

Let’s talk

VERTEL MIJ MEER OVER JOUW PROJECT

Wil je een foto’s waar iedereen in je doelgroep over praat?
Een die ervoor zorgt dat jouw merk of product opvalt tussen de grote hoeveelheid online content waaraan we elke dag worden blootgesteld? Shapevisions maakt geweldige foto’s met effect op de kijkers. We bewerken de foto professioneel zodat je ze op allerlei kanalen kunt plaatsen, op je website, op sociale media, tijdens een presentatie, in een e-mail of nieuwsbrief. Ervaar hoe we jouw verwachtingen waarmaken en vraag ons naar de mogelijkheden.