Even voorstellen,

Bedankt voor het bezoeken van mijn website. Mijn naam is Dennis Kruijswijk, ik ben een freelance filmmaker / fotograaf en Influencer geboren in 1995. Ik woon in Wateringen, dicht bij Den Haag, Nederland. Het begon allemaal in het jaar 2018. Toen ik een mirrorless-camera kocht, omdat ik de content op mijn Instagram-account een beetje beter wilde maken. Sinds die dag werk ik elke dag hard om mijn fotografie / videografie vaardigheden te verbeteren en leer ik nog steeds nieuwe dingen door middel van tutorials en handleidingen.

Verschillende bedrijven en mensen om mij heen begonnen mijn content op te merken. Ik luister altijd naar hun wensen en probeer altijd hun verwachtingen te overtreffen. Ik was zo blij en dankbaar, omdat ik altijd positieve feedback kreeg en meer verzoeken kreeg. Ik heb nooit precies geweten wat ik wilde doen in mijn leven, maar ik ontdekte dat dit iets was dat ik heel graag deed. Ik heb eindelijk mijn passie gevonden! Mijn passie is om creatieve content te maken. Ik steek altijd mijn passie in mijn werk en ik stuur alleen mijn werk op naar de klant tot dat ik er helemaal tevreden mee ben.

Ik probeer content te maken die iedereen aanspreekt. Ik wil video’s en foto’s maken die een grote indruk op mensen zullen hebben. Iets wat ze nooit zullen vergeten! Mijn Instagram-account (@dennis_shape) heeft ongeveer 19.000 volgers. Ik vind het geweldig dat verschillende bedrijven contact met me opnemen en me vragen om iets voor hun merk te maken. Dat is dat ik het liefst doe, iets maken dat ze zich nooit hadden kunnen voorstellen! Je kunt al mijn werk zien in mijn portfolio en op mijn Instagram. Het wordt door de meeste bedrijven gewaardeerd dat ik niet alleen een Influencer ben, maar ook een filmmaker / fotograaf. Ik kan allerlei verschillende soorten content maken. Naast video’s doe ik ook Fotoshoots, omdat ik verschillende professionele apparatuur heb om de mooiste foto’s te maken. De variatie in dit werk maakt het zo leuk, geen dag is hetzelfde! Je kunt mijn werk bekijken op de Instagram van Shapevisions.

Ik help je graag met je project. Door mijn kennis, gedachten en ideeën te combineren, wordt jouw project een gegarandeerd succes! Heb je interesse of vragen? Stuur me gerust een berichtje. Klik hier

Let’s Work Together

VERTEL MIJ MEER OVER JOUW PROJECT

Wil je een promotiefilm waar iedereen in je doelgroep over praat?
Een die ervoor zorgt dat uw merk of product opvalt tussen de grote hoeveelheid online content waaraan we elke dag worden blootgesteld? Shapevisions maakt geweldige promotiefilms met effect op de kijkers. We ontwikkelen een leuke video zodat je ze op allerlei kanalen kunt plaatsen, op je website, op sociale media, op YouTube, tijdens een presentatie, in een e-mail of nieuwsbrief. Ervaar hoe we uw verwachtingen waarmaken en vraag ons naar de mogelijkheden.